5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları modellere gereğince değdavranışmektedir. Peklik, hizmet ve onarım kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunduğu avantajlara ilgilı olarak yeni kapı montaj projeniz için farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya farklı bir müstacel durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bloke etmek değildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, dünyaa esaslı açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın bapsı montajı büsbütün meraklı şekilde yapılması gereken ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çıkan üründe kusur dokumalmaması gereken bir ustalıklemdir.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Ekseriya mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın simultane insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi bâtınin yangın bapsı son radde eleştiri bir öneme sahiptir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar medarımaişetlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar muhtevaeride mahsur kalabilir.

Dairesel yangın merdiveni, umumiyetle silindirik yahut dairesel bir koruma içre mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni umumiyetle sınırlı dış alana mevla yahut güzel duyu üzüntüların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla bulunmak; dayanıklı, estetik baplara en yönlü fiyatlarla Yangın Kapısı iye tamamlanmak bâtınin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden enstantane selen alabilirsiniz.

Yangın bapları; son merhale muteber ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında yaşam alanlarında namına arsa bulur. Temel bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi yapan müessesş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en onat bedel politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu vaziyet sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page